DOLFİN KEMALPAŞA TATLISI 125GR
HAZIRLANIŞI 750 gr.şekerle birlikte 1 litre su genişçe bir kaba konularak şeker eriyinceye kadar kaynatılır. Şeker eridiğinde ocağın altı kısılır ve 1 paket DOLFİN KEMALPAŞA kabın içine boşaltılır ve kabın ağzı örtülür. Tatlılar şerbetini çekinceye kadar kısık ateşte pişirilir (15-20 dk) bundan sonra tatlılar kaptan alınarak soğumaya bırakılır. Tatlılar servise hazırdır. Afiyet olsun.
ÜZERİ İÇİN: İÇİNDEKİLERİrmik, peynir,buğday unu,yumurta kabartıcılar ( sodyum bikarbonat (E500) amonyum bikarbonat (E503) 


ÇEŞİT NO
1534

RAF ÖMRÜ
2 YIL

PAKET İÇ NET GRAMAJ
125 GR

KOLİ PAKET ADEDİ
40 PAKET   

KOLİ NET GRAMAJ
5 KG

KOLİ BÜRÜT GRAMAJ
5,53 KG

ÜRÜN BARKOTU
869 0877 020120

KOLİ BARKODU
08690877021134

KOLİ DIŞ EBADI
295*370*250
 
Afiyet olsun