BUREMİS ŞEKERPARE FINDIKLI 200g
HAZIRLANIŞI 250 gr (1,5 su bardağı) şeker ile 500 gr (2,5 su bardağı) su birlikte kaynatılarak şerbet haline getirilir ve kaynadıktan sonra 4-5 damla limon suyu ilave edilir. Ardından şerbet ocaktan alınarak ılıması için (yaklaşık 1-2 dk) bekletilir. Buremis şekerpareler (şerbetin tatlıların üzerini kaplayabileceği şekilde) uygun bir kaba konulur ve ılık şerbet şekerparelerin üzerini kaplayacak şekilde dökülür. İsteğe göre şerbet dökülen kabın üstü kapatılarak en az bir saat bekletilir. Tatlılar şerbetini çektikten sonra ürünümüz servise hazırdır. Afiyet olsun.
ÜZERİ İÇİN: Hindistan cevizi
Fındık


İÇİNDEKİLERBuğday unu, şeker,bitkisel yağ (değişen miktarlarda palm pamuk ayçiçeği kanola emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), antioksidan (BHA,BHT) ) yumurta,irmik,kabartıcılar (sodyum bikarbonat (E500), amonyum bikarbonat (E503), fındık (%6), vanilya


ÇEŞİT NO
1585

RAF ÖMRÜ
1 YIL

PAKET İÇ NET GRAMAJ
200 GR

KOLİ PAKET ADEDİ
24 PAKET

KOLİ NET GRAMAJ
4,8 KG

KOLİ BÜRÜT GRAMAJ
5,24 KG

ÜRÜN BARKOTU
869 0877 060126

KOLİ BARKODU
086 90877 061123

KOLİ DIŞ EBADI
340*480*160
Afiyet olsun